Hemstädning i Göteborg

Hemstädning i Göteborg från Städpojkarna Väst AB

Från: Städpojkarna Väst AB  09-05-2012
Nyckelord: Hemstädning

Auktoriserat städbolag med drygt 30 års erfarenhet. Hemstädning utförs efter kvalitetssystem. Skräddarsyr instruktionen.
Vi är måna om att få behålla våra kunder under lång tid. Vårt äldsta fortfarande aktiva kundkontrakt tecknades 1981. Vi skräddarsyr städinstruktionen efter kundens behov. För att kunna leverera den hemstädning våra kunder beställt har vi sedan 1983 utarbetat ett kvalitetssystem och eftersträvar ständigt att knyta de allra duktigaste medarbetarna till oss. Alla kunduppdrag tilldelas en personlig lokalvårdare. Företagets äldsta fortfarande arbetande städare anställdes 1984.
De städmoment kunden beställt utförs på bestämda städdagar. Kvalitetssystemet gör det lätt för kunden att följa arbetet, att det som beställts har blivit utfört.

Nyckelord: Hemstädning

Kontakta Städpojkarna Väst AB

E-post

Skriv ut denna sida

Dela

Andra produkter och tjänster från Städpojkarna Väst AB

Fönsterputsning i Göteborg av Städpojkarna Väst AB bilder
09-05-2012

Fönsterputsning i Göteborg

Beställ fönsterputsning i god tid! Ring Städpojkarna 031-190 190.


Trappstädning i Göteborg av Städpojkarna Väst AB bilder
09-05-2012

Trappstädning i Göteborg

De städmoment kunden beställt utförs på bestämda städdagar. Kvalitetssystemet gör det lätt för kunden att följa arbetet, att det som beställts verkligen levereras. Nivån Ni valt kommer att organiseras så att renhetsgraden blir lika över hela året. Anlita oss för en väl organiserad trappstädning i Göteborg. Ring Städpojkarna i Göteborg 031-190 190.


Kontorsstädning i Göteborg av Städpojkarna Väst AB bilder
09-05-2012

Kontorsstädning i Göteborg

De städmoment kunden beställt utförs på bestämda städdagar. Kvalitetssystemet gör det lätt för kunden att följa arbetet, att det som beställts verkligen levereras. Nivån Ni valt kommer att organiseras så att renhetsgraden blir lika över hela året. Extra insatser i form av storstädning kommer alltså inte att behövas för att hålla den kvalitetsnivå Ni beställt. Anlita oss för en väl organiserad kontorsstädning i Göteborg. Ring Städpojkarna 031-190 190.


Flyttstädning i Göteborg med garanti. av Städpojkarna Väst AB bilder
03-07-2012

Flyttstädning i Göteborg med garanti.

Det är inte ovanligt att säljare och köpare har olika syn på vad som är rent. Köper du flyttstädning av oss slipper du bekymra dig. Vår garanti innebär att vi åker ut en extra gång om den nya innehavaren anser att något behöver åtgärdas. Varje person kan maximalt få tillbaka 50 000 kronor per år för husarbeten, observera att man inte kan få högre avdrag än vad man betalar in under ett år. Anlita oss för en väl organiserad hemstädning i Göteborg. Ring Städpojkarna i Göteborg 031-190 190