Stenungsbaden Yacht Club ger 10 brandmän ett julbord

Från: Stenungsbaden Yacht Club  12-02-2009
Nyckelord: Restaurang, Konferens, Hotell

I december brinner det mer än vanligt. Det är adventsljusen som ställer till problem. Brandmännen som räddar liv och egendom är alltid beredda.
– På Facebook ställde vi frågan ”Vem skulle du vilja ge en spa-weekend?” och vi fick till svar: Alla på Räddningstjänsten. Ni är bäst!”, säger Karin Åkerman, marknadschef på Stenungsbaden som fortsätter: – Vi vill framför allt uppmärksamma de tio brandmän som utsattes för stenattack i Hjällbo i Göteborg under sensommaren. Det är obegripligt hur man kan göra på det sättet.
Räddningstjänstens utryckningar har blivit många inte bara i Göteborg utan också på andra orter. Bränder har anlagts och stenkastning förekommit, men den lördagskvällen blev ytterligare en gräns överskriden. En nära 6-kilos sten kastades från en gångbro och träffade brandbilens framruta som krossades. Två brandmän skadades och fördes till sjukhus.
– Det är viktigt att ge våra vardagshjältar, som vi förlitar oss på, uppskattning. Och det gör vi med att bjuda på vårt julbord, som vi förstått är det som de uppskattar, säger Karin.
– Det är helt fantastiskt, säger Johan Ahlqvist vid Räddningstjänsten i Göteborg. Det är viktigt att göra något tillsammans när sådant som är svårt påverkar oss i arbetet. Men det finns ju inte något utrymme hos oss för den här typen av nöjen.
– Ett julbord passar ju alla, det finns mycket att välja på och mycket mat är det som gäller för brandmän som tränar så mycket för att hålla kroppen i form. Vi är väldigt glada och uppskattar det verkligen.
Julbordet står dukat fredag till lördag kl 18:00-21:00. Söndagar i december (6 och 13 dec) serverar vi ett familjejulbord mellan kl 12:00-17:00.

http://www.stenungsbaden.se/erbjudanden.asp/id/4010/lid/56412

Nyckelord: Bar, Hotell, Hotellrum, Julbord, Jullov, jullov familj, julweekend, Konferens, logi, Restaurang, Restauranger, spa, Västkusten, Weekendpaket, yacht club,

Kontakta Stenungsbaden Yacht Club

E-post

Skriv ut denna sida

Dela