Digital marknadsföring

Digital marknadsföring från Xlnt Communication

Från: Xlnt Communication  09-21-2009
Nyckelord: Reklam, grafisk design, Hemsida

XLNT Communication är en reklambyrå som arbetar med alla typer av kommunikation. Det betyder inte bara den klassiska annonsen utan även PR och information i alla dess former; från pressmeddelanden till event, nyhetsbrev och böcker.

Vi är visserligen en fullservicebyrå men med ett unikt koncept: för oss är det inte ett självändamål att ta hand om hela produktionen. Hos XLNT Communication väljer du vilka tjänster du behöver och köper in vår spetskompetens. Med andra ord kan du välja och vraka och anpassa dina XLNT-tjänster efter behov.

» Behöver du en kreativ reklambyrå idé och sköter produktionen själv? XLNT.
» Behöver du till exempel ”bara” text, ”bara” bild, ”bara” layout? XLNT.

På det sättet får ni en ekonomiskt effektiv kommunikation. Så om ni tröttnat på reklambyråer som ska göra om er grafiska profil och hemsida när ni ”bara” behöver hjälp med en produktbild så ska ni vända er till oss.

Fysiskt så hittar du XLNT Communication i Göteborg, men vi har hela landet och världen som arbetsplats.


Vi hjälper er att arbeta fram en stark strategi för social media på internet. Vilka forum finns? Hur använder du dem? Vilka lämpar sig bäst för er verksamhet? Vi analyser dina kommunikationsbehov och anpassar era befintliga kommunikationslösningar. Vi hjälper er marknadsföra era länkar. Vi stärker er sökabilitet på sökmotorer som räknas.


Innehåll:
• Social Media Marketing introduktion
• Google Analytics
• Total Social Media Campaign

Kontakta experterna på social media .

Först med det sista om social media marketing, reklam och PR.

Nyckelord: Bilder, Foto, grafisk design, Hemsida, Hemsidor, Marknadsföring, Reklam, Reklambyrå, Reklambyråer, Web Design, Webbdesign, Webbsidor, Webdesign