Grafisk Design och Mediaproduktion

Från: Pixel Productions  09-14-2012
Nyckelord: Reklam, Marknadsföring, Trycksaker

Syns man inte finns man inte Gemensamt för de flesta företag och verksamheter är att man måste synas ordentligt och att man kan informera om sina tjänster och produkter på ett effektivt sätt. Ibland är konkurrensen hård, och då gäller det att sticka ut och göra ett starkt intryck. Det räcker inte med att ha världens bästa produkt till världens bästa pris – kunderna måste veta om det också. Marknadsföringen är bryggan mellan företaget och kunderna. När konkurensen är hård och det är många som slåss om att göra sig hörda gäller det att tränga igenom med sitt eget, unika budskap och nå fram med alla aspekter av sitt erbjudande till den tänkta målgruppen. Det är lika viktigt att nå ut till sina kunder som att vårda dem på plats. Driver ni t.ex restaurang skall ni ge gästen ett gott intryck genom att erbjuda en skön och behaglig atmosfär och kunna presentera en inbjudande meny (som är fri från slarviga stavfel). Driver ni butik så brukar man vara mån om att inreda i linje med sina produkter och att man tilltalar den aktuella målgruppen, men många missar vikten av proffessionell skyltning både inne i, och utanför själva butiken. Handskrivna lappar och plakat är förvisso ett billigt alternativ - men vilket helhetsintryck får kunden?

Nyckelord: 3d-grafik, Annonsproduktion, Art Director, banderoller, Digital Bildbehandling, digital fotografering, Grafisk Designer, Grafisk form, Grafisk Formgivare, Grafisk Formgivning, Grafisk Produktion, grafisk profil, Marknadsföring, Reklam, Reklambyrå, Rollup, Trycksaker, Videoproduktion, Web Design

Andra produkter och tjänster från Pixel Productions

11-22-2012

Trycksaker

Vi kan i princip hjälpa er med all typ av grafisk design och formgivning, som t.ex framtagning av logotyper och grafiska profiler, annonser, broschyrer, visitkort, skyltar, banderoller m.m. Bakom oss finns ett brett register med nöjda kunder, stora som små, där vi under årens gång har skapat allt från kompletta grafiska profiler till annonser och marknadskampanjer.