Julklappar med personlig touch

Julklappar med personlig touch från FotoInsight SE

Från: FotoInsight SE  12-04-2009
Nyckelord: Fotoalbum, almanackor, Tackkort

Att hitta rätt julklapp till vänner, familj och bekanta är en utmaning varje år. Det kan emellertid vara enkelt att hitta originella och prisvärda julklappar om man bara följer några få regler. Börja aldrig i sista minuten och köp inte heller alla julklappar på en gång. Det leder bara till stress.


Fira jul tillsammans

Att leta och hitta julklappar hemma framför den egna datorn är lugnt och skönt. De gamla frågorna: ”Vad tycker han om eller vad behöver hon?” eller ”Måste det vara något dyrt?” är onödiga i vårt överflödssamhälle där alla redan har köpt det som de vill ha och inte vill ha det som de inte har köpt. Därför har man tagit fram dessa aktuella förslag på julfirande så att man kan minnas personliga händelser och istället fira att familj och vänner äntligen är tillsammans. I första hand handlar det om presenter med personliga bilder.


Hälsningskort behöver inte alltid vara standardiserade

Hälsningskort med egna intressanta eller lustiga bilder blir mycket mer personliga. Bildtjänster som FotoInsight trycker normalt hälsningskort med bilder i tiopack som vykort eller vikbart kort med kuvert, där alla fyra sidorna kan tryckas med bild och text.


Designa en kalender med egna bilder

Det finns knappt någon bättre present än en som man varje år kan ge bort på nytt. Oavsett om det handlar om väggkalendrar, vikbara , bords- eller möteskalendrar, kökskalendrar eller en årskalender - med egna bilder blir det ännu bättre. FotoInsight Designer har flera olika mallar för kalendrar i olika storlekar. Precis som med fotoalbumen kan man då använda ett obegränsat antal bilder. I en födelsedagskalender kan man t.ex. även lägga in bilder stora som passfoton i kalendermallen.


Familjehistorien i bilder

Den som har bilder av familjen eller från resan vill också visa upp dem. Det ideala mediet för att föreviga dessa minnen är t.ex.  med egna bilder som också glädjer familjen till jul. På så sätt skyddas mot familjens fingeravtryck till och med under julen.


Bildkristall

Ett , ett glasblock med en lasergraverad bild och andra presentidéer med bildkristaller finns på FotoInsights avdelning med kristallartiklar. Priserna börjar på 189 kr för en kristallnyckelring (med lysdiod) och går upp till 599 kr för en lasergraverad kristallbild (enligt uppgift en militär teknik).


Kaffemugg med eget tryck

Alltid omtyckt, enkelt och prisvärt – en . Antingen som ölglas med bild, panoramamugg (även med invändig färg) eller magisk mugg där bilden bara syns när muggen är varm. Allt som behövs är en digital bild för att göra en praktisk present personlig.


Mjukisälg med bild

Om det ska vara ett mjukisdjur med egen bild – då är en "fotoälg" (med röd mössa) det bästa valet till jul.


Bildspel till julen

Memoryspelet passar perfekt till familjer eftersom det är lämpligt från 4 år och dessutom skapar det en härlig gemenskap. 25 egna bilder (familjemedlemmar, resor, o.s.v.) räcker för en helt unik present (kostnad 179 kr inkl. frakt) så att familjen kan spela tillsammans under helgerna. Även bildpussel passar bra till långa vinterkvällar.

Nyckelord: almanackor, bildhjärta, bildkalendrar, bildpussel, Fotoalbum, fotoalbumet, fotoälg, Fotoböcker, Fotobok, Fotokalender, Fotokort, fotomemory, fotomugg, hälsningskorten, Kalendrar, Kom-ihåg-spel, Memoryspelet, Tackkort,