Vandring, Höga Kusten

Vandring, Höga Kusten från Lappudden Höga Kustens Konferens & Friluftscenter

Från: Lappudden Höga Kustens Konferens & Friluftscenter  10-07-2011
Nyckelord: logi, boende, Övernattning

    

AGMA Forntid & Äventyr ABdriver Lappuddens Friluftscenter i Nordingrå, en perfekt utgångspunkt och bas för vandringar på Höga Kustenleden eller den lokala Världsarvsleden på Nordingråhalvön. Lappudden är ett etappmål på Höga Kustenleden, vilket innebär att man som vandrare kan hyra stuga eller rum antingen för en natt eller med fördel stanna flera dagar för att koppla av eller aktivera sig med olika aktiviteter. Vi hyr ut kajaker, kanoter, båtar och cyklar och kör vid behov ut till lämpliga start och upptagsställen i hela Höga Kusten. Vi har även färdiga paket med vandring, kajakpaddling och cykling.

Lappuddens Friluftscenter är en mycket vacker friluftsanläggning, majestätiskt belägen i närheten av samhället Nordingråvallen i hjärtat av Världsarvet Höga Kusten. Anläggningen ligger på en naturskön udde vid Vågsfjärdens strand omgiven av vatten, skogklädda öar, höga berg och djupa dalar.

Vid anläggningen Lappudden finns även:

Stugor och rum, sommarkafé, konferenslokal, festlokal, vigselplats utomhus, Höga Kusten leden, egen badplats, grillplats, vildmarksbad, bastu och en underbar natur.

Välkommen till AGMA Forntid & Äventyr AB med Lappudden i Nordingrå,

Hjärtat av Världsarvet Höga Kusten.

Nyckelord: boende, Höga Kustenleden, logi, Övernattning, stugor uthyres, Vandringsleder Höga Kusten, Vandringsturer, Vildmarksbad,

Kontakta Lappudden Höga Kustens Konferens & Friluftscenter

E-post

Skriv ut denna sida

Dela

Andra produkter och tjänster från Lappudden Höga Kustens Konferens & Friluftscenter

Boende, stuga, Höga Kusten av Lappudden Höga Kustens Konferens & Friluftscenter bilder
10-07-2011

Boende, stuga, Höga Kusten

     Lappudden är en mycket spännande och vacker anläggning, majestätiskt belägen i närheten av samhället Nordingrå i hjärtat av världsarvet


Kajak paddling, Höga Kusten av Lappudden Höga Kustens Konferens & Friluftscenter bilder
10-07-2011

Kajak paddling, Höga Kusten

     AGMA Forntid & Äventyr AB hyr ut kajaker , kanoter, båtar och cyklar och kör vid behov ut till


Destination Höga Kusten av Lappudden Höga Kustens Konferens & Friluftscenter bilder
08-31-2009

Destination Höga Kusten

  Välkommen till Lappudden i Nordingrå, hjärtat av Världsarvet Höga Kusten.   AGMA Forntid & Äventyr AB Destination Höga Kusten   Vår affärsidé är att erbjuda minnesvärda naturupplevelser, konferenser samt boende i Världsarvet Höga Kusten. Vårt motto är: ”Din upplevelse, vårt mål!”