The Board of Knowledge

Från: Betinas Healing  06-01-2010
Nyckelord: andlig utveckling

The Board of Knowledge är ett av de äldsta och troligen mest effektiva sätten att hjälpa andra människor med deras andliga utveckling.

När The Board of Knowledge ges till någon söker den individuellt efter varje persons ultimata möjligheter till en lyckad harmonisk framtid. Och det spelar ingen roll vem personen är eller vad denna/denne har för tidigare erfarenhet eller intressen inom andligheten, eller om det ens existerar något sådant intresse alls. The Board of Knowledge kan ges till alla människor när som helst i livet och dess kraft når alltid fram till precis alla.

The Board of Knowledge används av Änglar, Ärkeänglar, Mästare, Ljusväsen och andra i Universum och är alltså en väldigt stark metod att öppna upp vem eller vad som helst till sin egen väg.

Viktigt är att förstå att The Board of Knowledge inte handlar om eller är någon form av healing. Detta även om det på sätt och vis kan te sig som healing i ett trasigt eller olyckligt liv. The Board of Knowledge hjälper och leder människor rätt, helt efter deras egen tro, förutsättningar med mera. Milt leder den vilsna människor, men den leder även dem som är säkra på sin väg. Som sagt, även Ärkeänglarna ger detta till varandra, så det är helt oberoende av hur "högt" man nått.

Inom till exempel Universell Vit Tids Healing, men även andra healingformer och andliga arbeten, frågar man sin klient eller en potentiell kund om man får arbeta med dem, innan ett arbete inleds. Men vid arbetet med The Board of Knowledge behövs inte detta. The Board of Knowledge arbetar på nivåer som vi inte helt kan förstå här på Jorden. Dess öppningskraft går dit den skall och gör det den skall. Den skapar positiva förändringar som helt skall passa in för just den person som är dess mottagare. Och om The Board of Knowledge skulle råka sändas för "tidigt" för att en andlig förändring kan ske, så väntar kraften, tecknet/tecknen, till dess att den perfekta tidpunkten i personens liv infaller.

Jag har haft förmånen att få utbilda mig till Givare av The Board of Knowledge 1 och 2. Och Givandet sker verkligen med själ och hjärta. Klienten kallas Mottagare, just för att den mottager. Sessionen handlar om att Givaren ger ett, eventuellt flera, utomjordiska tecken till Mottagaren, som The Board of Knowledge har valt ut för Mottagaren. Det är möjligt att ha en önskan om en speciell öppning i början av sessionen, man kan också låta The Board of Knowledge ge den/de tecken som är bäst för en själv just nu.

Man kan välja att gå hur många sessioner som helst, då The Board of Knowledge's tecken aldrig blir för gamla. De är ju ändå 17 miljoner år gamla redan.

Nyckelord: andlig utveckling