Mamma/pappa-barnyoga

Från: Yogaland - Stockholms Medicinska Yogaklinik  01-07-2013
Nyckelord: Yoga, Meditation, Avslappning

Mamma/Pappa-Barnyoga I dagens intensiva samhälle med skärmar överallt kan det vara skönt att verkligen få vara tillsammans en stund, njuta av varandra och bara vara. Barnen speglar oss vuxna och vår stress blir lätt deras. Att få komma ner i varv och landa tillsammans med sina barn och bara vara är en givande och kärleksfull handling. Även om kursen har fokus på barnet med mycket mys, spännande yogasagor, sång och musik så är det lika mycket en upplevelse för den vuxne. Här blir barnen verkligen sedda. Förälder och barn 3-8 år yogar tillsammans. Vi sjunger även stärkande mantran och spelar musik tillsammans. Kursstart: Tisdagen 12 februari kl 16.30 Helterminskurs: 12 lektioner à 60 min. Ett tillfälle per vecka. Kursavgift: 1700 kr Plats: Mitt i Vällingby Centrum på vänster sida om biografen - Vällingby Backe 13. Upp för trappen, ingång till vänster. Anmälan: Via e-post eller telefon. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Nyckelord: alternativ medicin, andlig utveckling, Avslappning, Djupavslappning, Kundaliniyoga, Medicinsk Yoga, Meditation, mental träning, Yoga, Yogakurs

Kontakta Yogaland - Stockholms Medicinska Yogaklinik

E-post

Skriv ut denna sida

Dela

Andra produkter och tjänster från Yogaland - Stockholms Medicinska Yogaklinik

06-02-2015

Kundaliniyoga

KUNDALINIYOGA Klassisk kunaliniyoga med 5 000 år gamla rötter. En mjuk och skön yoga som hjälper dig att komma ner


01-07-2013

Mindfulness - Medveten Närvaro

Mindfulness - Medveten närvaro Under 6 veckor fördjupar vi oss i varandets olika aspekter. Du får lära dig teori och praktiska övningar.


03-29-2012

Medicinsk Rehabyoga

Medicinsk Rehabyoga Yogakursen för dig som vill komma tillrätta med något fysiskt, psykiskt/emotionellt eller själsligt problem. Alla kan delta.


03-29-2012

Medicinsk yoga

Medicinsk Yoga Mjuk och skön yoga som även visat sig vara mätbar och kraftfull terapi. Den medicinska yogan som kommer ur den klassiska kundaliniyogan.


03-29-2012

Yoga mot stress, oro och nedstämdhet - baserad på forskningsprojekt -11

I dagens samhälle är stress, oro och nedstämdhet i det närmaste en folksjukdom. Här arbetar vi specifik med yogaövningar som snabbt och effektivt reducerar stress, minskar oro och nedstämdhet.


1-termins grundutbildning i Kundaliniyoga / Medicinsk yoga startar 9 mars 2013 av Yogaland - Stockholms Medicinska Yogaklinik bilder
08-11-2011

1-termins grundutbildning i Kundaliniyoga / Medicinsk yoga startar 9 mars 2013

Den här fördjupningen är för dig som vill; lära dig mer om yoga för din egen skull; finna nya verktyg för att rå om dig själv på bästa sätt; fördjupa dina kunskaper om yoga utan att känna press och prestation; få en erfarenhet av vad det innebär att yoga regelbundet; finna djup frid och avslappning få en grund att stå på innan du går en yogalärarutbildning Läs mer på http://yogaland.se/html/Utbildning.html