Orfala

Orfala från Cavagent AB

Från: Cavagent AB  10-06-2011
Nyckelord: Affärssystem, Ledningssystem, verksamhetssystem

        Orfala är ett moduluppbyggt affärssystem med funktioner inom försäljning, lager, lageroptimering, inköp, leveransstyrning, verkstad, servicebilar, tidrapportering, redovisning, fakturering, betalningar, e-post och beställning. Med Order, Lager, Fakturering som grund kan programmet byggas ut med olika moduler till ett integrerat system, allt utifrån varje företags unika behov. Orfala affärssystem har i standardutförandet en bred flexibilitet. Systemet anpassas kontinuerligt efter omvärldsförändringar, nya behov, krav och önskemål. Orfala ger användaren ett ypperligt hjälpmedel i det dagliga arbetet.

Nyckelord: Affärssystem, Ledningssystem, Programvaror, verksamhetssystem

Andra produkter och tjänster från Cavagent AB

CavAdmin - Fleet Management av Cavagent AB bilder
06-11-2010

CavAdmin - Fleet Management

 CavAdmin är ett omfattande verktyg för planering och uppföljning av fordonsrelaterade kostnader och händelser. CavAdmin passar för företag med större fordonsflottor. Du kommer att uppnå total kontroll av din fordonsflotta. Ett leverantörsoberoende verktyg för att hantera både stora koncerner och flera språk på ett optimalt sätt.


CavPlan av Cavagent AB bilder
05-12-2009

CavPlan

Med CavPlan får du ett program att växa i. CavPlan är byggd på en kraftfull databas, MicroSoft SQL Server. Programmet är uppbyggt för att importera och exportera fakta till andra MicroSoftkompatibla program. Det innebär att vi kan skapa enkla lösningar för just dina behov.