Ny aktör inom hotell nyttjar enorm potential via social multiportal online

Ny aktör inom hotell nyttjar enorm potential via social multiportal online från Zleeping Hotels

Från: Zleeping Hotels  07-04-2011
Nyckelord: Hotell, hotels, Billiga Hotell

Sökning på webben är idag det främsta verktyget för inspiration och planering för ressugna. Zleeping Hotels ser den massiva potentialen i att erbjuda en bokningsplattform starkt präglad av kommunikation via sociala medier, med kraftfull sökfunktion och integrerat community – i en och samma tjänst.

Den 13 juni slog upp dörrarna världen över för bokningsportalen zleepinghotels.com. Sajten är en möjlighet för alla ressugna att via en kraftfull sökfunktion efter egna preferenser boka in vistelser utifrån ett urval av över 30.000 hotell på mer än 1500 destinationer i över 120 länder.

Gästen ges möjlighet att prägla sajten utefter sina egna personliga förutsättningar och önskemål. Genom att recensera hotell och dela med sig av erfarenheter via portalen och sociala medier är gästen personligen involverad i utformningen av Zleeping Hotels verksamhet.

Zleepinghotels.com ser potentialen i den ökande efterfrågan
Mot bakgrund av turismens kraftiga ökning och gästens avgörande beteenden på webben vid research och bokning, avspeglas idag en ökande efterfrågan vid sidan av obefintlig tillgång.

Zleeping Hotels ser oerhörda möjligheter i att involvera gästerna i affärsutvecklingsprocessen genom att konstant lyssna, kommunicera och bygga sin verksamhet på vad gästerna efterfrågar.

Potentialen nyttjar Zleeping Hotels genom att presentera en helhetslösning. En heltäckande bokningstjänst med kraftfull sökfunktion och integrerat community vari företaget är en del av kommunikationen kring resor, vistelser och upplevelser – allt i en och samma tjänst. En helhetslösning som idag helt saknas på webben.

Multiportalen inkluderar den högkvalitativa recensionstjänsten , där gästen måste ha ett bokningsnummer för att genomföra en recension. Tjänsten är den enda i sitt slag och resultatet blir garanterat autentisk information.

Via den unika tjänsten Total – Avbeställningsskydd erbjuds gästerna ett heltäckande avbeställningsskydd från 10€, utan krav på verifierande dokument. Därigenom skyddar sig gästen från samtliga kringkostnader vid avbokning.

Resenärens beteende online
Sökning på webben är det främsta verktyget för inspiration och planering för resesugna. 62% söker efter information på webben innan de bestämmer sig för vart de ska resa. 85% använder webben för bokning av resor. 41% läser recensioner från andra resenärer. Sökning och bokning fortsätter dessutom under resans gång via portabla bokningsmöjligheter. Att dela information och reserfarenheter på webben inspirerar medmänniskor att resa.

- Som företag vill vi vara en del av konversationen. Förutom att erbjuda våra gäster fritt spelrum när det kommer till att boka in sina vistelser runt om i världen vill vi erbjuda ett forum där gästerna ges möjlighet att kommunicera och utbyta erfarenheter. Därigenom kan vi följa trender och utvecklingen av beteenden kring bokning av resor på webben. Vår vision är att lära oss av våra gäster, vad de tycker och tänker om vår verksamhet, för att därigenom utvecklas och nå vårt mål att bli det absolut främsta och mest kvalitativa alternativet på hotellmarknaden, säger Eva Karlsson, Informationsansvarig på Zleeping Hotels.


Fakta zleepinghotels.com

Erbjuder över 30.000 hotell på mer än 1500 destinationer i över 120 länder vid bokning.


Resecommunity med personlig profil och däri möjlighet att forma innehållet efter individuella preferenser.

Tillhandahåller en kraftfull och personligt anpassad sökfunktion med möjlighet att filtrera, kategorisera och sortera sin sökning efter egna förutsättningar.

Innefattar tjänsten ZleepAdvisor där gästen recenserar vistelser samt inspireras till nya upplevelser genom andra gästers erfarenheter av hotell och destinationer.


Stort utrymme för kommunikation och dialog genom omfattande närvaro via sociala medier.


Möjlighet för gästen att tjäna genom aktivitet och deltagande på zleepinghotels.com, en valuta som nyttjas för att erhålla rabatterade bokningar.


Zleeping Hotels webbsupport har öppet 24 timmar om dygnet

Erbjuder gästerna den unika avbokningstjänsten Total – Avbeställningsskydd från 10€/vuxen


Zleeping Hotels ingår i koncernen Braganza.

Källa: Google

Kontaktperson: Eva Karlsson, Informationsansvarig, ,
Tel 08 525 095 93

Nyckelord: Billiga Hotell, Bokingsportal, Guest of Honor, Hedersgäst, Hotell, hotels, ZleepAdvisor, Zleeping, Zleeping Dollar, Zleeping Hotels,

Exempel på främsta projekt från Zleeping Hotels

Zleeping Hotels bjuder Facebookmedlemmar världen över på unika gratisvistelser av Zleeping Hotels bilder
07-04-2011

Zleeping Hotels bjuder Facebookmedlemmar världen över på unika gratisvistelser

  ,som ingår i koncernen , ger nu all världens Facebookmedlemmar kontinuerligt chansen att få uppleva en gratisvistelse på någon av företagets drygt 1500 destinationsorter.