Ekologisk ansiktsvård för mogen hy, Age-Protect från i+m Naturkosmetik

Ekologisk ansiktsvård för mogen hy, Age-Protect från i+m Naturkosmetik från i+m Naturkosmetik

Från: i+m Naturkosmetik  04-02-2011
Nyckelord: Hudvårdsprodukter, Rättvisemärkt, Ekologisk Hudvård

Age-Protect serien med dess naturliga avokadoolja, organiska hyaluronsyra och utvalda växtextrakt har speciellt utvecklats för att förebygga för tidigt åldrande av huden.


Avokadons enastående egenskaper var kända redan av Maya-folket och Aztekerna som flitigt använde frukten. Denna uråldriga kunskap har i+m tagit till sig - kallpressad, ekologisk avokadoolja är den aktiva komponenten i Age-Protect serien för mogen hud. Den naturliga avokadooljan är välgörande för huden och har ett högt E-vitamininnehåll - som skyddar huden mot fria radikaler. Dessutom förbättrar avokadooljan hudens elasticitet och dämpar irritation.


Den organiska hyaluronsyran har en unik förmåga att binda fukt vilket förbättrar hudens struktur och gör den mjuk och len. De celluppbyggande krafterna i avokadooljan och hyaluronsyran kombineras i denna serie med närande mandel- och arganolja samt sheasmör. Det subtropiska gotu kola extrakt stimulerar kollagenbildningen som resulterar i att huden blir jämnare och fastare.


Dessa naturligt aktiva ämnen skyddar mot fria radikaler, stimulerar hudens elasticitet och stödjer dess uppbyggande funktioner. Age-Protect serien står för vital och livskraftig hud

Nyckelord: Anti Aging, Ekologisk Hudvård, Hudvårdsprodukter, Naturkosmetik, Naturlig Hudvård, Rättvisemärkt, Vegan