Ny version av epicraft Faktura - 4.5

Från: epicraft AB  10-31-2013
Nyckelord: Fakturaprogram, Fakturasystem

I denna version finns det många spännande nyheter som förenklar för dig som företagare! - Enklare att pricka av betalningar - Automatisk backup - Bättre översikt av fakturastatus med sidolist på fakturan - Påminnelsehanteringen är förbättrad - Koppling till Dropbox är förenklad, nu behövs endast ett klick - Lägg in kundspecifik fritext på fakturan - Betalinformation på fakturan är förtydligad - Lägg till egna fakturatitlar och byt snabbt mellan dem - Du kan nu ange valuta per företag - Dölj oanvända artiklar - Långa artikelnamn radbryts automatiskt - Rabatt fungerar nu även för Ror och Rut-fakturor - Se fler rader samtidigt på fakturan - Sidnumrering tillagd på fakturan vid utskrift - Välj engelska som språk i programmet - Säkrare hantering av din data i Dropbox - Fakturamallen är omdesignad - Utskrift fungerar nu med US-letter storlek på pappret samt #10 kuvert

Nyckelord: Fakturaprogram, Fakturasystem

Andra nyheter och uppdateringar från epicraft AB

01-26-2017

Ny version av epicraft Faktura - 7.0

Under 2017 har vi skapat en version med flertalet nyheter! Största nyheten är att det nu går att använda fakturaprogrammet med vår molntjänst att fakturera från flera datorer och slippa backup. Din data lagras på våra servrar. Även om din dator kraschar finns din data kvar.


02-19-2016

Ny version av epicraft Faktura - 6.0

Under 2015 har vi skapat en ny version av epicraft Faktura med flertalet ändringar. Programmet har bland annat fått ett ansiktslyft med en Windows 10 inspirerad design och förbättrad prestanda.


10-14-2014

Ny version av epicraft Faktura 5.1

Ny version av epicraft Faktura. Nyheter är att du nu kan prenumerera på programmet per månad, vilket ger dig som kund en högre flexibilitet till en fast månadskostnad. Den andra stora nyheten är att du numera aktiverar epicraft Faktura istället för att manuellt lägga till en licensnyckel vilket är smidigare för dig som kund.


Ny version av epicraft Faktura 5.0 av epicraft AB bilder
03-18-2014

Ny version av epicraft Faktura 5.0

epicraft Faktura 5.0 med ny stilren design! Programmet har med version 5.0 en helt ny stilren design som är mycket


01-14-2013

Ny version av epicraft Faktura - 4.2.3

En ny version av epicraft Faktura (4.2.3) finns nu för nedladdning.