Skärmgardiner (panelgardiner)

Skärmgardiner (panelgardiner) från Dick's Solskydd

Från: Dick's Solskydd  03-18-2011
Nyckelord: Solskydd, Insynsskydd, Inredningsgardiner

Skärmgardinerär mycket lämpliga i interiörer med stora fönster eller glaspartier och är en snygg inredningsdetalj för både hemmet och arbetsplatsen som exempelvis hårsalongen, kontoret, väntrummet eller receptionen och alla offentliga miljöer Skärmgardiner är ett fräscht modernt alternativ till vanliga gardiner som lätt kan matchas mot inredningen, skyddar från insyn och dämpar solljuset på ett elegant sätt. Likaså passar de som rumsavskärmare eller istället för dörrar i trånga utrymmen.

 

Skärmgardinskenan är mycket diskret och enkel att montera. Med 2, 3, 4 eller 5 spår i skärmgardinskenan är det bara att släppa loss kreativiteten - med flera skärmgardiner i olika nyanser eller material skapas enkelt en personlig och snygg inredning. Man kan med fördel kombinera vävar med olika grad av ljusgenomsläpp och strukturer för att skapa en estetisk och spännande inredning.

 

Skärmgardiner ger många olika möjligheter för fantasifulla fönster och rumsinredningar. Vävarna som finns i många olika utföranden med det senaste inom färg och material så att man enkelt kan skapa en ny fräsch innemiljö. Skärmgardiner kan dessutom enkelt plockas ned och bytas ut för att variera efter årstid eller matcha mot annan ny inredning.

Nyckelord: Inredningsgardiner, Insynsskydd, Solskydd,