Plissé gardiner

Plissé gardiner från Dick's Solskydd

Från: Dick's Solskydd  03-18-2011
Nyckelord: Solskydd, Insynsskydd, Mörkläggning

En plisségardin är en veckad textil som ger rummet ett mjukt, levande men samtidigt stilrent intryck. Våra plisségardiner finns i flertalet färger och kvalitéer vilket gör att man enkelt matchar övrig inredning eller skapar kontrast. Plisségardinen är en produkt med många användningsområden som kan monteras frihängande eller mellan glas.

De olika modellerna gör gardinen mobil i olika lägen – upp/ner som en traditionell rullgardin eller så väljer man en modell som skärmar av nerifrån och upp eller både neråt och uppåt med en så kallad uppspänd plissé. På så sätt kan man exempelvis på en altandörr skärma av enbart på mittsektionen medan man har fri in- och utsikt både uppe och nere alternativt skärma av hela dörren eller dra bort dem helt.

Plisségardinen fungerar dessutom utmärkt till ett horisontellt eller lutande takfönster - man väljer då en plisségardin med wirefunktion och motor eftersom produkten kan bli svår att nå. Kollektionen finns i olika mönster och färger samt i enkel väv som fungerar mest som insynsskydd men finns också med dubbelväv för mörkerläggning

Nyckelord: Inredningsgardiner, Insynsskydd, Mörkläggning, Plissé och Duette-gardiner, Solskydd,