Persienner

Persienner från Dick's Solskydd

Från: Dick's Solskydd  03-18-2011
Nyckelord: Solskydd, Insynsskydd, Persienner & Markiser

En modern klassiker inom fönsterinredning som är tåliga, prisvärda och som passar alla typer av rum och lokaler. Persienner är en praktisk och populär inredningsdetalj som enkelt skapar antingen harmoni eller en striktare och elegantare miljö beroende på design, kombinationsval och placering. Persienner kan monteras mellan inner- och ytterrutan eller som frihängande på insidan av fönstret alternativt fritt i rummet som avskärmning.

Med persienner reglerar man enkelt både insyn och ljusinsläpp då de justeras både vertikalt och horisontellt genom att vinkla lamellerna eller att dem helt eller delvis ha uppdragna. Persienner reducerar även en del av solens värme - dock ej lika mycket som solskyddsfilm eller en solskyddsgardin.

Våra exklusiva persienner finns i många olika material, mönster, färger, strukturer och lamellbredder - 16, 25, 35 och 50 mm bredd. Detaljer såsom linor, stegband, reglage och kassetter finns i många utföranden och färger. Dessa kombinerar man efter önskemål och får på så sätt en personlig inredningsdetalj som antingen matchar övrig inredning eller utgör en spännande kontrast.

Nyckelord: Insynsskydd, Persienner & Markiser, Solskydd