Duette gardiner

Duette gardiner från Dick's Solskydd

Från: Dick's Solskydd  03-19-2011
Nyckelord: Solskydd, Insynsskydd, Mörkläggning

Duettegardinen är en plissé som skapar en dekorativ och funktionell fönstermiljö. Duettens dubbelväggade "honeycomb"-struktur gör produkten stark, varaktig och energieffektiv. Duetten kan monteras frihängande i rummet eller innanför rutorna alternativt mellan glasen. Monteras Duetten mellan rutorna får de en perfekt förmåga att reducera värmeutbytet under både sommar och vinter.

Vävkollektionen erbjuder tre olika kvaliteter i 25 mm veckbredd; Duotone, där färgerna på insidan varierar men utsidan ger en uniform vit yta. Fulltone som har samma färg på in- och utsida samt Blackout där cellerna är laminerade med en metalliserad film som ger en perfekt mörkläggning och ökad isolation. Duette gardiner har inga synliga hål för hisslinorna då dessa opererar invändigt i vävcellerna. Alla vävar finns i flera färger  och mönster.

32 mm veckbredda kollektionen har dessutom Fixé-konstruktionen som innebär att utsidans veck är kortare så att insidan alltid behåller sin veckstruktur oavsett belastning i neddraget läge. Plisséer och Duetter är måttbeställda produkter.

Nyckelord: Försäljning & Service, Inredningsgardiner, Insynsskydd, Mörkläggning, Plissé och Duette-gardiner, Solskydd,