Reklamkampanjer - Nöjd kund garanti

Från: Concept Marketing Europe Ltd  09-02-2009
Nyckelord: Reklam, grafisk design, Webbdesign

Vår syn på reklam och kommunikation
En dålig formgivning eller felaktig kommunikation kan faktiskt leda till försämrad försäljning, undergräva varumärket och försämra dina marginaler. Vi på Dreamland Reklambyrå vill inte leverera dåliga halvfabrikat till dig som uppdragsgivare. Vi lägger ner stort engagemang i våra uppdrag. En hel del tid också. Det är nödvändigt.

Vårt mål är att leverera material som förbättrar din kommunikation och som säljer. Säljer dina produkter, säljer dina tjänster, säljer in ditt budskap. Oberoende om din verksamhet drivs av kommersiella, offentliga eller rent ideella skäl så måste din kommunikation säljas och attrahera din målgrupp till någon form av köp. Alltför ofta är många kreatörer mer intresserade av sin häftiga idé eller formgivning framför din försäljning. Hur kreativt är det?

  Vi på Dreamland Reklambyrå har varit uppdragsgivare. Vi vet att du har mål som ska infrias. Och du vet säkert att det krävs kunskap och rejäla insatser för att skapa kommunikation som ger resultat.

Nyckelord: Broschyrer, design, Form, grafisk design, Marknadsföring, Marknadskommunikation, multimedia, Reklam, Reklambyrå, Reklambyråer, Reklamproduktion, Trycksaker, video, webb, Webbdesign, Webbutveckling, Webbyrå, Webdesign

Kontakta Concept Marketing Europe Ltd

E-post

Skriv ut denna sida

Dela