Plastskyltar

Från: Clarex AB  10-19-2009
Nyckelord: skylt, Fasadskyltar, Schablon

 Plast skyltar tillverkas i ett flexibelt och kostnadseffektivt material, som är speciellt lämpligt för större upplagor i enklare utförande.

Vi har plastmaterial som är lämpligt för skyltar i många utföranden, storlekar upp till 3.000*2.050 mm och tjocklek upp till 20 mm. De flesta plastmaterial är speciellt lämpliga för urfräsning. Vi kan forma skylten som t.ex. en logotyp. Plastmaterial passar framförallt för inombruk, men kan även anpassas för utomhusbruk. Vanligt förekommande material är polystyren, homogen plast och skummad pvc. Plastmaterial som ofta används för skyltar i utsatta lägen är t.ex. acetalplast och polykarbonatplast. Plastmaterialet finns i en mängd färger.

Vissa plaster har egenskaper som lätt vikt, nötningsbeständighet och kemisk motståndskraft, vilket är optimalt för skyltar som utsätts för mycket slitage. Jämfört med traditionella material som t.ex. stål, ger plasten mer ekonomiskt fördelaktiga lösningar. Nackdelen med plast för utomhusbruk kan vara att det är ett "levande" material vilket resulterar i att det expanderar och krymper när det utsätts för värme respektive kyla. Med vår kunskap och våra bearbetningsmöjligheter kan vi hjälpa dig med framställning av just din produkt, från enstaka unika produkter och prototyper till hela produktserier. Vi erbjuder dig stor frihet i utformningen av produkten eftersom vi använder många olika tillvägagångssätt. Med ett stort hantverkskunnande kan vi lätt framställa små eller stora serier.

Texter och dekor är ofta tillverkade i vinylfolie. Digitaltryck eller screentryck är också vanligt. Vi kan även erbjuda plastskyltar lackerade i valfri standard NCS-kulör.

Nyckelord: Butiksskyltar, Diskskyltar, Displayställ, Exponeringsskyltar, Fasadskyltar, Gravyrskyltar, Hänvisningsskyltar, Inomhusskyltar, Kundanpassade skyltar, Mässkyltar, Områdesskyltar, Profilskyltar, Schablon, skylt, Specialanpassade skyltar, Utomhusskyltar,