Obelysta Profiler

Från: Clarex AB  10-19-2009
Nyckelord: Skyltar, skylt, Namnskyltar

Profltecken är utfrästa, fristående logotyper och tecken för olika ändamål.

De tillverkas oftast av metall eller plast som kan lackas, poleras eller behandlas på andra sätt för att få fram rätt budskap och känsla. Därefter monteras profilerna de på t.ex. plåt, akryl eller direkt på vägg.

Profil 00 och 01 är olika typer av obelysta profiltecken.

Profil 00 är ett plant tecken tillverkat av aluminiumplåt, rostfritt stål, mässing, akryl mm. Logotypen kan fräsas ut mekaniskt, laserskäras eller vattenskäras, beroende på material. Efterbehandling på metalltecken kan vara eloxering, förkromning, förgyllning, lackering mm. Akryltecken kan exempelvis toppas med vinyl eller lackas i rätt kulör eller blästras för att ge en frostad effekt . Kanterna på tecknen kan t. ex. fräsas raka eller fasas, beroende på material och önskat utseende. Gjutna bokstäver ingår också under benämningen profil 00.

Profil 01 skiljer sig från profil 00 då de förses med en sarg, för en tydligare 3-D effekt.

För bilder och inspiration besök clarex.se

Nyckelord: Butiksskyltar, Entréskyltar, Exponeringsskyltar, Fasadskyltar, Gjutna skyltar, Inomhusskyltar, Kundanpassade skyltar, Namnskyltar, Orienteringsskyltar, Profilbokstäver, Profilskyltar, skylt, Skyltar, Specialanpassade skyltar, Utomhusskyltar,

Andra produkter och tjänster från Clarex AB

07-11-2012

Clarex Miljöpolicy

För ett bestående intryck och en bestående miljö. Clarex Miljöpolicy och Miljöplan är båda levande dokument som vi kontinuerligt arbetar med att förbättra och uppdatera.


07-06-2012

Clarex företagspresentation

Clarex lyfter fram det unika i våra kunders verksamhet med professionell och genomtänkt skyltkommunikation. I allt från rådgivning och design till produktion och service erbjuder vi kompletta skyltkoncept och specialanpassade skyltlösningar.


07-04-2012

Ljusskyltar

En skylt är ofta det första intrycket man får som kund eller besökare. Invändigt belyst skyltlåda ger en effektiv exponering


07-04-2012

Diodskyltar

Belysning med extra lyskraft! Diodbelysta profilbokstäver fångar garanterat uppmärksamheten och får er att synas. LED-belysning öppnar upp möjligheter för innovativa


07-04-2012

Neonskyltar

Neonskyltar och neonbelysta profilbokstäver fångar garanterat uppmärksamheten och är ett bra alternativ när man önskar ett klassiskt intryck för skyltprofileringen.Detta


10-20-2009

Flaggor

Clarex lyfter fram det unika i våra kunders verksamhet genom professionell och genomtänkt skyltkommunikation. Vi erbjuder kompletta skyltlösningar genom allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-20-2009

Banderoller / Vepor

En företagsbanderoll som är representativ för företaget drar till sig uppmärksamhet och fungerar bra när man vill synas.


10-20-2009

Bordsskyltar och Awards

Awards eller prisskyltar är oftast unika i sitt utförande, med individuella namn, årtal och "vinst". Clarex använder exklusiva material och utföranden för att betona skyltens syfte.


10-20-2009

Fristående skyltar

Fristående skyltar lämpar sig bland annat utmärkt för företag och organisationer som behöver synas på långa avstånd. Variationerna är oändliga, vi på Clarex hjälper till med allt från rådgivning och design till platsgjutning, beräkningar av hållfasthet och montage.


10-20-2009

Namnskyltar

Clarex stärker er visuella identitet, med specialanpassade namnskyltar till dig eller ditt företag lyfter vi fram er vision och verksamhet i fysisk form.


10-20-2009

Menytavlor/-skåp

Clarex lyfter fram det unika i våra kunders verksamhet genom professionell och genomtänkt skyltkommunikation. Vi erbjuder kompletta skyltlösningar i allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-20-2009

Info/Hänvisnings skyltar

Informera och hänvisa dina kunder eller besökare rätt! Clarex lyfter fram det unika i er verksamhet på ett informativt, tydligt och flexibelt sätt. Vi erbjuder kompletta informations- och hänvisningslösningar i allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-20-2009

3D-skyltar och epoxydekaler

Epoxydekaler är något för dig som vill få lite exklusivare känsla på dina dekaler och mindre skyltar. Clarex tar fram specialanpassade skyltar och erbjuder allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-19-2009

Tryck

Vi erbjuder tryck av högsta kvalitet. Det finns många olika trycktekniker som används för olika syften så tillsammans avgör vi vilken teknik som passar bäst till er skyltlösning. Vi tar fram helhetskoncept och erbjuder allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-19-2009

Schabloner

Det är endast fantasin som sätter gränser för hur mycket man kan skapa med schabloner. Clarex lyfter fram det unika i er verksamhet genom professionell och genomtänkt skyltkommunikatio.