Neonskyltar

Från: Clarex AB  07-04-2012
Nyckelord: Skyltar, skylt, Fasadskyltar

Neonskyltar och neonbelysta profilbokstäver fångar garanterat uppmärksamheten och är ett bra alternativ när man önskar ett klassiskt intryck för skyltprofileringen.Detta innebär ej i direkt mening att neonskyltar ej kan uppfattas som moderna utan detta påverkas givetvis av design och utseende för det som ska bli skylten och kan även kombineras med modernt material, till exempel som neonrör inkapslade i en transparent akrylbox eller i kombination till annat utförande/material som bryter av, för ett innovativt, modernt utseende.

Neonrör är glasrör formade enligt bokstäver eller logotyp och är därefter fyllda med neongas eller neon- och argongas. Det går även utmärkt att göra skylten med LED-belysning på ett sätt som ser ut som neonrör. Neonrör går att forma nästan fritt och lämpar sig väl för till belysning av bokstäver. Av naturliga skäl finns begränsningar för hur små bokstäver eller tecken/detaljer som är möjliga vid neonkrökningen. Neonskyltar kan göras med direkt upplysning där neonrören placeras på front av tecken/bokstavsstommen, med genomlysning av framförliggande akrylfront, med bakgrundsbelysning eller med en kombination av dessa. Skylten bländar inte men den lyser relativt mycket.
 
En neonskylt kan lysa uppåt 10-30 år, man har möjlighet att fylla på med ny gas för att öka livslängden ytterligare.

Nyckelord: Butiksskyltar, Digitala skyltar, Entréskyltar, Exponeringsskyltar, Fasadskyltar, ledskyltar, Profilbokstäver, skylt, Skyltar, Utomhusskyltar,

Andra produkter och tjänster från Clarex AB

07-11-2012

Clarex Miljöpolicy

För ett bestående intryck och en bestående miljö. Clarex Miljöpolicy och Miljöplan är båda levande dokument som vi kontinuerligt arbetar med att förbättra och uppdatera.


07-06-2012

Clarex företagspresentation

Clarex lyfter fram det unika i våra kunders verksamhet med professionell och genomtänkt skyltkommunikation. I allt från rådgivning och design till produktion och service erbjuder vi kompletta skyltkoncept och specialanpassade skyltlösningar.


07-04-2012

Ljusskyltar

En skylt är ofta det första intrycket man får som kund eller besökare. Invändigt belyst skyltlåda ger en effektiv exponering


07-04-2012

Diodskyltar

Belysning med extra lyskraft! Diodbelysta profilbokstäver fångar garanterat uppmärksamheten och får er att synas. LED-belysning öppnar upp möjligheter för innovativa


10-20-2009

Flaggor

Clarex lyfter fram det unika i våra kunders verksamhet genom professionell och genomtänkt skyltkommunikation. Vi erbjuder kompletta skyltlösningar genom allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-20-2009

Banderoller / Vepor

En företagsbanderoll som är representativ för företaget drar till sig uppmärksamhet och fungerar bra när man vill synas.


10-20-2009

Bordsskyltar och Awards

Awards eller prisskyltar är oftast unika i sitt utförande, med individuella namn, årtal och "vinst". Clarex använder exklusiva material och utföranden för att betona skyltens syfte.


10-20-2009

Fristående skyltar

Fristående skyltar lämpar sig bland annat utmärkt för företag och organisationer som behöver synas på långa avstånd. Variationerna är oändliga, vi på Clarex hjälper till med allt från rådgivning och design till platsgjutning, beräkningar av hållfasthet och montage.


10-20-2009

Namnskyltar

Clarex stärker er visuella identitet, med specialanpassade namnskyltar till dig eller ditt företag lyfter vi fram er vision och verksamhet i fysisk form.


10-20-2009

Menytavlor/-skåp

Clarex lyfter fram det unika i våra kunders verksamhet genom professionell och genomtänkt skyltkommunikation. Vi erbjuder kompletta skyltlösningar i allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-20-2009

Info/Hänvisnings skyltar

Informera och hänvisa dina kunder eller besökare rätt! Clarex lyfter fram det unika i er verksamhet på ett informativt, tydligt och flexibelt sätt. Vi erbjuder kompletta informations- och hänvisningslösningar i allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-20-2009

3D-skyltar och epoxydekaler

Epoxydekaler är något för dig som vill få lite exklusivare känsla på dina dekaler och mindre skyltar. Clarex tar fram specialanpassade skyltar och erbjuder allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-19-2009

Tryck

Vi erbjuder tryck av högsta kvalitet. Det finns många olika trycktekniker som används för olika syften så tillsammans avgör vi vilken teknik som passar bäst till er skyltlösning. Vi tar fram helhetskoncept och erbjuder allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-19-2009

Schabloner

Det är endast fantasin som sätter gränser för hur mycket man kan skapa med schabloner. Clarex lyfter fram det unika i er verksamhet genom professionell och genomtänkt skyltkommunikatio.