Menytavlor/-skåp

Från: Clarex AB  10-20-2009
Nyckelord: Skyltar, skylt, Ljusskyltar

 

Informativa menytavlor/-skåp eller inifrån belysta skyltlådor

Öppningsbara skyltskåp tillverkas i olika storlekar passande till t.ex. de vanligaste affischformaten. Skåpen är uppbyggda av olika specialkonstruerade aluminiumprofiler. Vi kan även erbjuda skåpen i andra exklusiva material t.ex. koppar eller mässing. Djupet kan variera beroende på om skåpet skall t.ex. vara belyst inifrån. Skåpdörren består av transparent akryl eller okrossbar akryl i en stabil ram med eller utan cylinderlås. Skåpen lagerförs inte så de kan i aluminumutförande brunanodiseras eller lackeras i valfri kulör. Bakstycken går att få till exempel kork, slotboard eller lackerad plåt (t.ex. för att kunna använda fästmagneter). Vi kan komplettera skåpet med frontplatt med text och/eller logotyp.

Skyltlåda avsedd att placeras mot fasad eller på tak

Skyltlådans sida och list tillverkas normalt av extruderad eller naturell aluminium, men kan även levereras anodiserad eller brännlackerad i valfri kulör. Baksidan tillverkas av aluminiumplåt med vertikala förstärkningar. Skyltlådans front tillverkas av aluminiumplåt och/eller akrylplast. Dekoren digitaltrycks i allmänhet. Framför digitaltrycket bör man då även komplettera med en transparent akryl för att skydda mot t.ex. mekaniskt slitage, UV-strålning. Skyltlådan är normalt invändigt belyst med lysrör

Nyckelord: Butiksskyltar, Entréskyltar, Fasadskyltar, informationsskyltar, Inomhusskyltar, Kundanpassade skyltar, Ljuslådor, Ljusskyltar, skylt, Skyltar, Specialanpassade skyltar, Utomhusskyltar,

Andra produkter och tjänster från Clarex AB

07-11-2012

Clarex Miljöpolicy

För ett bestående intryck och en bestående miljö. Clarex Miljöpolicy och Miljöplan är båda levande dokument som vi kontinuerligt arbetar med att förbättra och uppdatera.


07-06-2012

Clarex företagspresentation

Clarex lyfter fram det unika i våra kunders verksamhet med professionell och genomtänkt skyltkommunikation. I allt från rådgivning och design till produktion och service erbjuder vi kompletta skyltkoncept och specialanpassade skyltlösningar.


07-04-2012

Ljusskyltar

En skylt är ofta det första intrycket man får som kund eller besökare. Invändigt belyst skyltlåda ger en effektiv exponering


07-04-2012

Diodskyltar

Belysning med extra lyskraft! Diodbelysta profilbokstäver fångar garanterat uppmärksamheten och får er att synas. LED-belysning öppnar upp möjligheter för innovativa


07-04-2012

Neonskyltar

Neonskyltar och neonbelysta profilbokstäver fångar garanterat uppmärksamheten och är ett bra alternativ när man önskar ett klassiskt intryck för skyltprofileringen.Detta


10-20-2009

Flaggor

Clarex lyfter fram det unika i våra kunders verksamhet genom professionell och genomtänkt skyltkommunikation. Vi erbjuder kompletta skyltlösningar genom allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-20-2009

Banderoller / Vepor

En företagsbanderoll som är representativ för företaget drar till sig uppmärksamhet och fungerar bra när man vill synas.


10-20-2009

Bordsskyltar och Awards

Awards eller prisskyltar är oftast unika i sitt utförande, med individuella namn, årtal och "vinst". Clarex använder exklusiva material och utföranden för att betona skyltens syfte.


10-20-2009

Fristående skyltar

Fristående skyltar lämpar sig bland annat utmärkt för företag och organisationer som behöver synas på långa avstånd. Variationerna är oändliga, vi på Clarex hjälper till med allt från rådgivning och design till platsgjutning, beräkningar av hållfasthet och montage.


10-20-2009

Namnskyltar

Clarex stärker er visuella identitet, med specialanpassade namnskyltar till dig eller ditt företag lyfter vi fram er vision och verksamhet i fysisk form.


10-20-2009

Info/Hänvisnings skyltar

Informera och hänvisa dina kunder eller besökare rätt! Clarex lyfter fram det unika i er verksamhet på ett informativt, tydligt och flexibelt sätt. Vi erbjuder kompletta informations- och hänvisningslösningar i allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-20-2009

3D-skyltar och epoxydekaler

Epoxydekaler är något för dig som vill få lite exklusivare känsla på dina dekaler och mindre skyltar. Clarex tar fram specialanpassade skyltar och erbjuder allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-19-2009

Tryck

Vi erbjuder tryck av högsta kvalitet. Det finns många olika trycktekniker som används för olika syften så tillsammans avgör vi vilken teknik som passar bäst till er skyltlösning. Vi tar fram helhetskoncept och erbjuder allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-19-2009

Schabloner

Det är endast fantasin som sätter gränser för hur mycket man kan skapa med schabloner. Clarex lyfter fram det unika i er verksamhet genom professionell och genomtänkt skyltkommunikatio.