Clarex Miljöpolicy

Från: Clarex AB  07-11-2012
Nyckelord: Skyltar, skylt, Ledande Företag

Clarex AB:s verksamhet utgörs av framtagning och försäljning av skyltar och skyltkoncept. För att kunna bli ett företag i tiden måste vi ta miljö- och klimatfrågan på allvar och ta ansvar för att vår verksamhet har tydliga riktlinjer och mål för miljöarbetet. Det gör vi genom att följa vår allmänna miljöpolicy och sätta upp konkreta mål för förbättringar i Clarex miljöplan.
Vi tar ansvar för miljön genom att:  

alla anställda/personer på annat sätt knutna till Clarex skall ha kännedom om och ta eget ansvar för vår miljöpolicy– och plan;

engagera och motivera våra medarbetare att utföra sina arbetsuppgifter och transporter relaterade till arbetet på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt;  

ta miljö- och hälsomässig hänsyn vid val av produkter och leverantörer;  

vägleda våra kunder i hur de kan minska sin miljöpåverkan;  

ta hänsyn till miljöaspekterna vid resor, inköp och bud/leveranser;  

hantera avfall och destruktion på ett miljömässigt korrekt sätt;  

använda material sparsamt för att minska avfallsmängden;  

kontinuerligt följa upp, utöka och ständigt förbättra vårt miljöarbete;       
           
Senast uppdaterad;       
2012.06.29, Stockholm

Nyckelord: konceptföretag, Ledande Företag, skylt, Skyltar,

Andra produkter och tjänster från Clarex AB

07-06-2012

Clarex företagspresentation

Clarex lyfter fram det unika i våra kunders verksamhet med professionell och genomtänkt skyltkommunikation. I allt från rådgivning och design till produktion och service erbjuder vi kompletta skyltkoncept och specialanpassade skyltlösningar.


07-04-2012

Ljusskyltar

En skylt är ofta det första intrycket man får som kund eller besökare. Invändigt belyst skyltlåda ger en effektiv exponering


07-04-2012

Diodskyltar

Belysning med extra lyskraft! Diodbelysta profilbokstäver fångar garanterat uppmärksamheten och får er att synas. LED-belysning öppnar upp möjligheter för innovativa


07-04-2012

Neonskyltar

Neonskyltar och neonbelysta profilbokstäver fångar garanterat uppmärksamheten och är ett bra alternativ när man önskar ett klassiskt intryck för skyltprofileringen.Detta


10-20-2009

Flaggor

Clarex lyfter fram det unika i våra kunders verksamhet genom professionell och genomtänkt skyltkommunikation. Vi erbjuder kompletta skyltlösningar genom allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-20-2009

Banderoller / Vepor

En företagsbanderoll som är representativ för företaget drar till sig uppmärksamhet och fungerar bra när man vill synas.


10-20-2009

Bordsskyltar och Awards

Awards eller prisskyltar är oftast unika i sitt utförande, med individuella namn, årtal och "vinst". Clarex använder exklusiva material och utföranden för att betona skyltens syfte.


10-20-2009

Fristående skyltar

Fristående skyltar lämpar sig bland annat utmärkt för företag och organisationer som behöver synas på långa avstånd. Variationerna är oändliga, vi på Clarex hjälper till med allt från rådgivning och design till platsgjutning, beräkningar av hållfasthet och montage.


10-20-2009

Namnskyltar

Clarex stärker er visuella identitet, med specialanpassade namnskyltar till dig eller ditt företag lyfter vi fram er vision och verksamhet i fysisk form.


10-20-2009

Menytavlor/-skåp

Clarex lyfter fram det unika i våra kunders verksamhet genom professionell och genomtänkt skyltkommunikation. Vi erbjuder kompletta skyltlösningar i allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-20-2009

Info/Hänvisnings skyltar

Informera och hänvisa dina kunder eller besökare rätt! Clarex lyfter fram det unika i er verksamhet på ett informativt, tydligt och flexibelt sätt. Vi erbjuder kompletta informations- och hänvisningslösningar i allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-20-2009

3D-skyltar och epoxydekaler

Epoxydekaler är något för dig som vill få lite exklusivare känsla på dina dekaler och mindre skyltar. Clarex tar fram specialanpassade skyltar och erbjuder allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-19-2009

Tryck

Vi erbjuder tryck av högsta kvalitet. Det finns många olika trycktekniker som används för olika syften så tillsammans avgör vi vilken teknik som passar bäst till er skyltlösning. Vi tar fram helhetskoncept och erbjuder allt från rådgivning och design till produktion och service.


10-19-2009

Schabloner

Det är endast fantasin som sätter gränser för hur mycket man kan skapa med schabloner. Clarex lyfter fram det unika i er verksamhet genom professionell och genomtänkt skyltkommunikatio.