Upplevelse

Upplevelse från Bj Design, Silversmed, Upplevelser, Möhippa, din egen design

Från: Bj Design, Silversmed, Upplevelser, Möhippa, din egen design  08-14-2011
Nyckelord: Möhippa

Ge bort en unik upplevelse eller köp en till dig själv och dina vänner

Tillverka ditt egna personliga silver smycke för hand i silversmeds ateljé

UNIK UPPLEVELSE - Made by you for you!

En unik upplevelse att skapa sitt eget silversmycke! Ge bort en upplevelse till någon eller kanske dig själv.

Jag handleder hela vägen och Ni kommer att använda verktyg som vals, hammare, dragbänk, löd, tänger m.m. precis som en riktig silversmed. Ni kan välja mellan ett par olika modeller och lägger till personliga detaljer.

Alternativ 1: Grupp med upp till 8 personer. Ni tillverkar ett silver smycke, turas om och gör det tillsammans som en present till någon. Detta tar cirka 3 timmar. Silvermaterial till ett silversmycke, dryck och tilltugg ingår.

Alternativ 2:  En grupp om 4 personer tillverkar var sitt eget silver smycke: en ring, en namnbricka eller något liknande. Detta tar cirka 3 timmar.  Silvermaterial till 4 silversmycken, dryck och tilltugg ingår.

Alternativ 3: Grupp upp till 8 personer. Ni gör en enklare variant av silversmycke men genomgår alla steg. Ni tillverkar ett silver smycke, turas om och gör det tillsammans som en present till någon. Detta tar cirka 1,5 timme. Silvermaterial till ett silversmycke ingår, dryck och tilltugg ingår ej men kan gruppen själv ta med.

Nyckelord: Möhippa

Kontakta Bj Design, Silversmed, Upplevelser, Möhippa, din egen design

E-post

Skriv ut denna sida

Dela

Andra produkter och tjänster från Bj Design, Silversmed, Upplevelser, Möhippa, din egen design

08-14-2011

Möhippa

Ett unik och spännande upplevelse för hela gänget och ett fint smycke (armband eller halsbands hänge) till bruden som resultat!