vekk® vitamin b5 pulver 300g

vekk® vitamin b5 pulver 300g från Hb Elma

Från: Hb Elma  04-04-2012
Nyckelord: Skin Care, Naturlig Hudvård, Skin Care Products

vekk® Vitamin B5 Kosttillskottet som hjälper dig till problemfri hy! 90% som fullföljt en 3-månaderskur med vekk® Vitamin B5 får problemfri hy! Den grundläggande orsaken till att problemhy uppstår är att kroppen frigör för mycket sebum (hudfett). Om man minskar mängden sebum, minskar även problemhyn. Detta gör kosttillskotten vekk® Vitamin B5! vekk® vitamin b5 och dess doseringsanvisning är i första hand framtagen för personer med problemhy. Våra produkter med vitamin B5 är baserad på Dr Lit-Hung Leungs forskning och studie. Vi erbjuder den bästa Vitamin B5 som finns att köpa. Vitaminen är tillverkad och förpackad i Sverige av ett företag som är HACCP certifierat vilket innebär att de borgar för säkra produkter som är fria från alergener och skadliga ämnen. Företaget är även KRAV-certifilerade samt anslutna till REPA. Produkterna vekk vitamin b5 i pulverform, vekk vitamin b5 i tablettform och vekk vitamin b5 i kapselform är alla paketerat i plomberade pharmaburkar av plast. Produkterna har genomgått Svensk Egenvårds märkningsgranskning Innehåller 300g Vitamin B5 av hög kvalité. Räcker till 30 dagars förbrukning. Tillverkad i Sverige. TEXT PÅ ETIKETT: Kosttillskott vekk® vitamin b5 nettovikt 300g Ingredienser: 300g kalcium d-pantotenat (vitamin b5/pantotensyra), pulver. Användningsområde: för problemhy som finnar, promaskar och fet hy. Rekommenderad daglig dos: 10g per dag fördelat på 3 tillfällen (morgon, middag, kväll). Detta motsvarar 1 knapp tesked 3 gånger per dag. Gör så här: Strö Vitamin B5 långsamt i ett glas med valfri vätska samtidigt som du rör om med en sked. På detta sätt undviker du att pulvret klumpar sig. (Pulvret kan klumpa sig om man snabbt häller en tsk pulver i vätska). Rör runt tills pulvret har löst sig helt. Rekommenderad daglig dosering är 10g, detta motsvarar en knapp tesked, tre gånger dagligen (morgon, middag, kväll). Vid behov kan doseringen höjas till 15-20g per dag. 10g motsvarar 1667% av RDI (RDI=Rekommenderat dagligt intag). Vitamin b5 lagras inte som övriga vitaminer eftersom det är i ständig omsättning i form av co-enzym A och kan därmed ej överdoseras. Bör ej användas under graviditet och amning.

Nyckelord: Acne, Natural Skin Care, Naturlig Hudvård, Skin Care, Skin Care Products, Vitamin B5

Andra produkter och tjänster från Hb Elma

Clearogen Anti-Blemish System 3-step av Hb Elma bilder
04-04-2012

Clearogen Anti-Blemish System 3-step

Succéprodukt från USA med topprecensioner, nu äntligen i Sverige! Den första utvärtesprodukten som inte bara rensar ut befintliga orenheter, utan även förebygger framtida utbrott. Detta tack vare DHT-blockerande ämnen!


vekk® vitamin b5 tabletter 200g av Hb Elma bilder
04-04-2012

vekk® vitamin b5 tabletter 200g

Kosttillskottet som hjälper dig till problemfri hy! 90% som fullföljt en 3-månaderskur med vekk® Vitamin B5 får problemfri hy! Den grundläggande orsaken till att problemhy uppstår är att kroppen frigör för mycket sebum (hudfett). Om man minskar mängden sebum, minskar även problemhyn. Detta gör kosttillskotten vekk® Vitamin B5!


vekk® vitamin b5 kapslar 200g av Hb Elma bilder
04-04-2012

vekk® vitamin b5 kapslar 200g

Kosttillskottet som hjälper dig till problemfri hy! 90% som fullföljt en 3-månaderskur med vekk® Vitamin B5 får problemfri hy! Den grundläggande orsaken till att problemhy uppstår är att kroppen frigör för mycket sebum (hudfett). Om man minskar mängden sebum, minskar även problemhyn. Detta gör kosttillskotten vekk® Vitamin B5!