Bröllopsvagn

Från: Euro-Rickshaw  07-12-2011
Nyckelord: Bröllopsvagn

Att åka miljövänlig cykeltaxi vackert dekorerad som bröllopsvagn är "INNE" just nu!
In och utsikten är bedårande vackert. Panorama utsikt. Att få applåder av folket är förunnat endast  kungligheter och de som syns i en CYKELTAXI!
Åk inte i en instängd Limousin! Utan visa er lycka för andra och ni blir belönade med hurra rop och gratulationer utan dess like av hundratals människor vi möter på er njutningsbara i en miljövänlig och tyst cykeltaxi färd.

Kostar: Första timmen 1200 kr. Därefter 600 kr/påbörjad timme. Inklusive förare och bröllopsdekorerad. Tiden räknas från och till Åhléns i City. För ev. transport utanför tullarna i Stockholm tillkommer 350 kr/timme. Plus 50 kr /mil.

Ps. Regnskydd finns runtom. Nu har vi även kraftig elmotor monterad! Så nu skall ni INTE tycka synd om föraren utan sitt bara och njut av alla ovationer...  DS.

Beställ nu!
info@eurorickshaw.eu
Hemsida:
Mobil: 0762-785 700

Mvh: Josef

Nyckelord: Bröllopsvagn

Andra produkter och tjänster från Euro-Rickshaw

06-07-2011

Säljare sökes

Att kunna erbjuda tyst och miljövänligt transportmedel för hela Sverige utan användning av fossila bränslen. Kan med stor fördel även användas för utbildning i eget företagande. Eftersom cykeln är även utrustad med rejäla reklamplatser som behöver daglig exponering av reklam.


Eurorickshaw av Euro-Rickshaw bilder
01-15-2011

Eurorickshaw

Att använda Eurorickshaw är det bästa du kan göra för miljön. Billigt och mångsidigt. Kan ge arbetstillfälle för tusentals ungdomar.