WebbDesign Billiga sökmotoroptimerade hemsidor

WebbDesign Billiga sökmotoroptimerade hemsidor från Scotten IT-Consulting HB

Från: Scotten IT-Consulting HB  11-02-2011
Nyckelord: Webbdesign, Web Design, sökmotoroptimerad hemsida

 Scotten WebbDesign & Sökmotoroptimering hjälper främst småföretagare att få en målgruppsanpassad hemsida och som också hittas riktigt bra i Google.  Många som skapar hemsidor påstår att de också sökmotoroptimerar dem, men ofta har man bara gjort en mycket slarvig grundoptimering - som tyvärr inte räcker så långt. Här talar vi om riktig sökmotoroptimering med Topp10 resultat.Hemsidan utvecklas i ett svenskt verktyg/program - som gör att kunden sedan lätt kan underhålla den själv, utan att behöva kunna HTML eller "att bygga hemsidor" (det förutsätter dock att kunden köper en licens av programmet vilket kan göras rabatterat genom oss)

Nyckelord: sökmotoroptimerad hemsida, Web Design, Webbdesign,

Kontakta Scotten IT-Consulting HB

E-post

Skriv ut denna sida

Dela

Andra produkter och tjänster från Scotten IT-Consulting HB

Sitoo Web av Scotten IT-Consulting HB bilder
10-17-2012

Sitoo Web

Ta kontrollen över din hemsida själv - underhåll den utan att behöva ha programmeringskunskaper


Webbdesign / Billiga hemsidor av Scotten IT-Consulting HB bilder
10-17-2012

Webbdesign / Billiga hemsidor

Du har större nytta av en BILLIG hemsida som HITTAS än en DYR hemsida som ingen hittar


11-02-2011

Sociala media - Företagssida Facebook, företagsblogg, LinkedIn, pressmeddelanden mm

Genom att göra en del eller helst alla av ovanstående aktiviteter ökar du din närvaro på nätet sp pass mycket att du ganska snart kommer att märka av det i form av fler förfrågningar om dina produkter eller tjänster. Dessutom blir det både en snöbollseffekt och synergieffekter speciellt om man håller ihop allt detta med en röd tråd kopplad till dina sökord och din verksamhet - och det är detta som bl.a. är min specialitet och som jag är duktig på - och gärna vill erbjuda även dig.  


Sökmotoroptimering (SEO) av Scotten IT-Consulting HB bilder
11-02-2011

Sökmotoroptimering (SEO)

Idag söker 90% på nätet innan de köper en produkt eller tjänst. I Sverige använder 85% Google som sökverktyg. Papperskatalogerna har redan spelat ut sin roll och de flesta webb baserade kataloger är s.k. bluffkataloger. Det lönar sig inte längre att betala för att vara med i dem. Allra bäst är att ligga på Topp 10, Topp5 om möjligt - i Google - då får man många nya kunder den vägen.