Gillette Fusion Power 4-pack

Gillette Fusion Power 4-pack från Gillettedirekt.se

Från: Gillettedirekt.se  03-01-2011
Nyckelord: Power, fusion, Rakblad

 

Gillette Fusion Power rakblad 4-pack

Gillette Fusion Power rakblad bygger på banbrytande teknologi både på hyvelns bak- och framsida. Du får bekvämligheten av 5 blad och precisionen av 1 blad. 5 tätt placerade blad som fördelar trycket över hela ytan och ger komfort och den närmaste rakningen hittills.

Bladen till Fusion har ett nytt bladöverdrag som ger ett förbättrat glid och optimal komfort. Förbättrat lubrastrip på bladet med naturliga oljor som ger ett ökat skydd för huden. Nytt flexibelt komfortskydd på bladet. Precisionstrimmern med ett blad är idealisk för att trimma polisonger, raka under näsan eller till konturrakning.

Flexible Comfort Guard
Flexible Comfort Guard är 15 mjuka och flexibla mikroribbor som gör rakningen behagligare.

Lubrastrip Indicator
Den nya och förbättrade Lubrastrip Indicator med Vitamin E och Aloe ger optimal rakning, hela lubrastrippen ändrar gradvis färg från grön till vit för varje rakning så att du vet när rakbladet bör ersättas. Lubrastrippen är grön när rakbladet är nytt och vit färg innebär att bladet bör bytas ut.

Paketet innehåller:
Fyra Gillette Fusion Power rakblad.

Du kan teckna dig för prenumeration på detta Gillette rakblad, då får du bekvämt hem dina rakblad i brevlådan. Prenumerationen är tillsvidare, med tre månaders bindningstid och kan sen sägas upp när som helst.

Välj mellan att köpa endast en gång, eller prenumeration med leverans varje månad eller varje kvartal.

Nyckelord: fusion, Power, Rakblad