Samtalsterapi & coaching visualiserad genom Tedestrand-Metoden

Samtalsterapi & coaching visualiserad genom Tedestrand-Metoden från Psykologisk Orientering

Från: Psykologisk Orientering  07-07-2011
Nyckelord: psykoterapi, mental träning, Kognitiv Beteendeterapi

Tedestrand-Metoden för behandling av alkohol- och drogberoende, samtalsterapi och coaching för medarbetare och privatpersoner.
Kognitiv - och systemisk samtalsterapi är en i Sverige – och internationellt erkänd metod. Egen erfarenhet* av behandling visade det som saknades i  bl.a dessa terapimetoder. Därav utvecklingen till Tedestrand-Metoden - som är en visuell kraftfull förstärkning av förståelsen för processen - och dess delar.
Vi har också inspirerats av delar i 12-stegsmetoden.

Tedestrand-Metoden är visuell och kan liknas vid en karta som visar exakt var i processen du befinner dig, vilken väg du ska vandra och ditt slutliga mål.

När du fått förståelse för hur kartan fungerar blir processen klar och tydlig. Du har ett redskap att hålla dig till under resans gång. Processkartan tillsammans med kognitiv - och systemisk samtalsterapi ger dig verktygen för ett varaktigt resultat. 

Nyckelord: Alkohol & drogbehandling, Ångestproblem, Anhörigvård, Business Coach, Coachande Ledarskap, Corporate Training, Hälsoutveckling, Kognitiv Beteendeterapi, kognitiv psykoterapi, Kognitiv Terapi, Leadership Development, Life Coaching, Medberoende, mental träning, Personlig Coach, psykoterapi, Systemisk Terapi, Visuell metod, Visuell samtalsterapi,

Kontakta Psykologisk Orientering

E-post

Skriv ut denna sida

Dela

Andra produkter och tjänster från Psykologisk Orientering

Visuell samtalsterapi och coaching av Psykologisk Orientering bilder
02-06-2013

Visuell samtalsterapi och coaching

"Bara kartan kan göra dig fri - enkla lösningar på komplexa problem"


Samtalsterapi, coaching, handledning, utbildning och föreläsning av Psykologisk Orientering bilder
05-05-2011

Samtalsterapi, coaching, handledning, utbildning och föreläsning

Tedestrand-Metoden är en utveckling av bl.a psykoterapin och missbruksbehandlingen. De traditionella metoderna verkar ofta endast på fåtalet. Tedestrand-Metoden hjälper flertalet. Skillnaden kan jämföras med att försöka lära ut orientering med eller utan en karta. Tedestrand-Metoden är kartan som innehåller det bästa av de bästa av metoder. Men metoderna i sig är inte kartan.