Vårdande produkter

Vårdande produkter från AE´s Salong

Från: AE´s Salong  02-29-2012
Nyckelord: Naglar, Nagelsalong, Handvård

 Vi är i första hand en nagelsalong och har inte försäljning av produkter som huvudsak, men  Vi säljer endast vårdprodukter exempelvis handlotion från välkända märken. Vi har givetvis de  basprodukter som du behöver för att sköta dina händer och natur eller konstnaglar.

Nyckelord: garanti på konstnaglar, Handvård, Nagelsalong, Naglar, Paraffinbad, Produktförsäljning,

Andra produkter och tjänster från AE´s Salong

01-25-2012

hjälp för tunna naglar

Naturlig finish och lång hållbarhet. Prisvärd hjälp för sköra naglar eller för att enklare spara ut sina egna.


Handvård av AE´s Salong bilder
01-25-2012

Handvård

Vi har ett brett utbud av produkter och många utbildningar för att kunna avgöra vad dina naglar och händer behöver. Dessutom till bra priser och gott om tider.Även helger och kvällar.


01-11-2012

Manikyr med paraffinbad och Gel lackning

Vi har produkter för alla sorters naglar som vi väljer ut av så att just dina naglar får den behandling dom behöver. Vi garanterar att du får fina händer som håller sig mjuka länge efter-


Nagelförlängning med gel eller akryl av AE´s Salong bilder
01-11-2012

Nagelförlängning med gel eller akryl

vi gör efter just dina naglarsförutsättningar och din önskan om hur det ska se ut. Vi använder alla tekniker som finns på marknaden till riktigt bra priser. Vi har öppet efter kundens önskemål även sena kvällar och helger. Vi garanterar att naglarna håller!


03-21-2011

Nagelsalong

Snygga välvårdade naglar gör under för händerna.Pricken över i:et för att se välvårdad ut.Bra priser och garanterat hållbara naglar