hjälp för tunna naglar

Från: AE´s Salong  01-25-2012
Nyckelord: manikyr, Nagelvård, Nagelförlängning

Vi kan hjälpa dig att göra sköra och tunna naglar mer hållbara utan att det är tjockt med material på naglarna. Resultatet blir tunt och väldigt naturligt. Givetvis kan man välja att göra fransk manikyr eller Nail Art för att pigga upp sig mot ett mindre tillägg.

Nyckelord: manikyr, Nagelförlängning, Nagelvård, Swarovski Crystals

Andra produkter och tjänster från AE´s Salong

Vårdande produkter av AE´s Salong bilder
02-29-2012

Vårdande produkter

Endast det bästa är gott nog till våra kunder! :)


Handvård av AE´s Salong bilder
01-25-2012

Handvård

Vi har ett brett utbud av produkter och många utbildningar för att kunna avgöra vad dina naglar och händer behöver. Dessutom till bra priser och gott om tider.Även helger och kvällar.


01-11-2012

Manikyr med paraffinbad och Gel lackning

Vi har produkter för alla sorters naglar som vi väljer ut av så att just dina naglar får den behandling dom behöver. Vi garanterar att du får fina händer som håller sig mjuka länge efter-


Nagelförlängning med gel eller akryl av AE´s Salong bilder
01-11-2012

Nagelförlängning med gel eller akryl

vi gör efter just dina naglarsförutsättningar och din önskan om hur det ska se ut. Vi använder alla tekniker som finns på marknaden till riktigt bra priser. Vi har öppet efter kundens önskemål även sena kvällar och helger. Vi garanterar att naglarna håller!


03-21-2011

Nagelsalong

Snygga välvårdade naglar gör under för händerna.Pricken över i:et för att se välvårdad ut.Bra priser och garanterat hållbara naglar