Personsökare/Billarm 27 MHz

Personsökare/Billarm 27 MHz från ISAB International Security AB

Från: ISAB International Security AB  11-07-2012
Nyckelord: Trådlöst Larm, Personsökare

SPA-2 är ett personsökarsystem som består av 2 delar: En sändare och en mottagare.

I sitt grundutförande är sändaren utförd för fordonsmontage och ansluten till fordonets billarm. Och kan då fungera som ett trådlöst larm. Bilradions antenn ansluts via sändaren och används som sändarantenn. Sändaren har utgång för styrning av motorantenn.

En mottagen sökning indikeras valbart med pipsignal eller vibrator. För indikering av vilken ingång som startat sökningen finns två lysdioder PAGE och ZONE. Den senare är trefärgad och visar med färg och pipsignal vilken ingång som initierat sökning. Mottagaren har ett bältes-clips och är enkel att programmera.

Till/Från knappen har tre lägen, Från, Till vibrator, Till pipsignal, knappen har också en tryckströmställare som använd för att kvittera en mottagen sökning.

Varje sändningssekvens är 30 sekunder. Räckvidden är cirka 1000 meter eller mer i öppen terräng. Räckvidden är helt beroende av antennens placering och vilken typ av antenn som används. En ¼ vågs utomhusantenn (ca 2,5 meter lång) ger längre räckvidd än en förkortad (50 cm) antenn monterad inomhus.

Egenskaper
    Sändaren uteffekt år ca 4 W och den sänder på 27 MHz bandet. 
    Varje sändningssekvens är 30 sekunder. 
    Räckvidden är cirka 1000 meter eller mer i öppen terräng.

Nyckelord: Personsökare, Trådlöst Larm

Kontakta ISAB International Security AB

E-post

Skriv ut denna sida

Dela

Andra produkter och tjänster från ISAB International Security AB

Trådlös porttelefon av ISAB International Security AB bilder
03-07-2012

Trådlös porttelefon

I lägenheten eller villa kan det vara både tryggt och säkert att kunna se vem som ringer på. Man kan sedan tala med och släppa in besökaren, om man så önskar.


Personsökare för t.ex. restauranger av ISAB International Security AB bilder
06-28-2009

Personsökare för t.ex. restauranger

 ISAB produktsortiment är av hög kvalitet, CE-märkt och levererad av ledande distributörer som  uppfylla EU krav. Vi direktimporterar många av våra produkter därav våra låga priser!


Kameraövervakning av ISAB International Security AB bilder
06-28-2009

Kameraövervakning

ISAB International Security AB startades 1988. Vår affärsidé är att erbjuda privatpersoner och företag prisvärda säkerhetsprodukter som inbrottslarm, överfallslarm, kameraövervakning, (CCTV, ITV, TV-övervakning), porttelefon med kamera för villa och lägenhet, personsökare.