Elcom EURO-2100TE

Från: Bestway Handelsbolag  01-27-2010
Nyckelord: Affärssystem, Kassasystem, Kassaregister

 Med Euro-2100TE har Elcom tagit fram en mycket kompetent produkt. En spännande och unik design kopplas till hög funktionalitet och användarergonomi. Euro-2100TE erbjuder bl.a. snabb kvittoutskrift med termoteknik, extra anpassningsbara funktionstangenter med touchteknik, möjlighet för inkoppling av extern streckkodsläsare samt utökat externt tangentbord. Vidare erbjuds avancerade programmeringsmöjligheter via medföljande programvara (kräver kabel som köps separat) samt två års fabriksgaranti.

Euro-2100TE levereras komplett med en kassalåda, samt anslutningskabel för CleanCash®. Givetvis är alla menyer, funktioner och knappar på svenska och vi har även säkerställt full funktionalitet mot CleanCash® samt övriga krav enligt nya kassalagen. Både de vanliga knapparna samt touch-delen kan anpassas helt efter kundens önskemål. Euro-2100TE kan höjas och sänkas för optimal ergonomi samtidigt som displayerna kan höjas och vridas enligt önskemål.


JoDo

Den levereras även med Elcoms Jodo, vilket är Journal Downloader och helt enkelt är gjord för att enkelt via en knapptryckning eller vid dagsavslut överför journalen till Jodo som externt lagrar journalen.

Jodo har en USB kontakt för enkel kontroll av innehållet, men som också används för anslutning av datorn till kassaregistret för ändringar och nyregistreringar av kassans artiklar och varugrupper.Priser och mer information finns i vår webbshop på vår hemsida!

Nyckelord: Affärssystem, certifierade kassaregister, Kassaapparat, Kassakvitto, Kassalåda, Kassaregister, Kassasystem, Kontrollenhet, Kvittorullar, Streckkoder, Streckkodsläsare, Svarta boxen,

Kontakta Bestway Handelsbolag

E-post

Skriv ut denna sida

Dela