Elcom EURO-200TE inkl. Kassalåda och CleanCash Typ A

Från: Bestway Handelsbolag  01-27-2010
Nyckelord: Kassasystem, Kassaregister, Kassaapparat

Jämfört med Euro-2100TE är den lite mer traditionell i sin design samtidigt som prestanda och funktionalitet i en del fall är något lägre. Euro-200TE har till exempel en något långsammare kvittoutskrift med termoteknik, men har även den möjlighet för inkoppling av extern streckkodsläsare samt utökat externt tangentbord. Den kan konfigureras via medföljande programvara (kräver kabel som köps separat) samt har två års fabriksgaranti.

Euro-200TE levereras komplett med en kassalåda, samt anslutningskabel för CleanCash®. Alla menyer, funktioner och knappar är på svenska och vi har även säkerställt full funktionalitet mot CleanCash® samt övriga krav enligt nya kassalagen. Maskinens kunddisplay kan höjas och vridas enligt önskemål.


JoDo

Den levereras även med Elcoms Jodo, vilket är Journal Downloader och helt enkelt är gjord för att enkelt via en knapptryckning eller vid dagsavslut överför journalen till Jodo som externt lagrar journalen.

Jodo har en USB kontakt för enkel kontroll av innehållet, men som också används för anslutning av datorn till kassaregistret för ändringar och nyregistreringar av kassans artiklar och varugrupper.

Pris: Se vår webbshop som finns på vår hemsida för information och pris!

Nyckelord: certifierade kassaregister, Kassaapparat, Kassaregister, Kassasystem,

Kontakta Bestway Handelsbolag

E-post

Skriv ut denna sida

Dela