Nya former

Nya former från Lyst Form AB

Från: Lyst Form AB  09-29-2011
Nyckelord: linne, lin, Linnekläder

Lyst Form AB har blivit till!


Vilken form tar sig Lyst i livet för dig? Kanske vill du dela min vision om Naturens material, Design med rot i traditionens Folklore och Hantverk, med Tid för eftertanke och ett långlivat hållbart "mode" som står utanför modetrenderna, färre men bättre plagg gärna med en intressant och unik design? Det är Slow Fashion.

Pernilla Hoffer Jansson
,
Lyst Form AB, designar och tillverkar kläder och accessoarer i linne och naturmaterialför dam och barn med inspiration i Hantverk & Folklore.

På mitt eget sätt vill jag lägga min tribut till allt det arbete som utfördes, oftast av kvinnor i hemmen. Jag vill bidra till en förståelse och en respekt för den tid, det arbete och det kunnande som ligger i hantverk och plocka lite bland de pärlor av seder, kultur och natur vi har här i landet. Det är en länk av livsöden över tiden, där vi alla är del av kedjan.

Jag efterstävar ett slags ljus och en enkelhet i min design. Jag vill uppnå en renhet, kryddad med uttrycket från detaljerna som jag ofta hämtat i tradition och folklore. Kanske använder jag dem även traditionellt, eller kanske på ett annat sätt.

Alltid välkommen in!

Nyckelord: avslappningskuddar, Dopkläder, Dopklänning, Dopklänningar, lin, linne, Linnekläder, vetekuddar, vetekudde,