Om Hotfrog

Hotfrog startade 2007 som en idé mellan tre personer, och har vuxit genom exprimenterande och uthållighet. Idag finns Hotfrog i 38 länder och hjälper 69 miljoner företag hitta nya kunder globalt.

Det är en plats där du, småföretagaren, kan berätta för kunderna vad du gör annorlunda.

En Hotfrog-profil är ett verktyg för dig att skapa efterfrågan till ditt företag. Den hjälper dig förmedla exakt vad som är annorlunda med dina produkter och tjänster, lägga till bilder, skapa kuponger och visa ditt företags unika tillvägagångssätt för kunder som söker på nätet. Om du anser att service är mer än att leverera något på utsatt tid, kommer Hotfrog hjälpa dig att sticka ut ur mängden framför nya kunder.

Folk söker online efter olika produkter och tjänster varje dag. Nyckelorden du väljer åt din profil matchas med de ord potentiella kunder kan tänkas knappa in i sökmotorerna. Ditt företag kommer rankas högre tack vare att Hotfrogs teknologi hjälper dina unika nyckelord att plockas upp av sökmotorerna.

Hotfrogs lättöverskådliga rapporter visar aktiviteten på din profil, vilka nyckelord som är mest framgångsrika och hjälper dig att lägga till liknande - intelligenta verktyg, skapade för att ge dig ökad synlighet för fler kunder.

Om du är vid rodret på ditt företag, kan Hotfrog sammanföra dig med rätt kunder genom att sätta din profil i online sökresultat. Ta dig en titt här nedanför på möjligheter för små verksamheter som skapats under den senaste månaden.

  • Fler än 10 företag läggs till varje dag
  • Verkar i 38 länder över hela världen
  • 296 978 sidvisningar per månad
  • 161 355 unika användare per månad

Hotfrog ägs av Hotfrog Group Pty Ltd och verkar från Sydney, Australien.

För mer information om hur du kan profilera ditt företag eller andra funderingar, vänligen ta en titt på våra Vanliga frågor,

eller Lägg till ditt företag nu.